ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Marija Šerifović bila na dijeti zbog snimanja spota

U prvih sedam dana rigorozne dijete pjevačica je uspjela izgubit čak tri kilograma, a onda je pojela, kako kaže, strašno dobar uštipak i nastali su problemi.

  • Estrada

  • 27. Avg. 2024  27. Avg. 2024

  • 0

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je detalje dijete koje se pridržavala 22 dana kako bi smršavila za potrebe snimanja spota za pjesmu Pola sunca, dueta s Matijom Cvekom.

U prvih sedam dana rigorozne dijete pjevačica je uspjela izgubit čak tri kilograma, a onda je pojela, kako kaže, strašno dobar uštipak i nastali su problemi.

"Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti prije početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za pjesmu Pola sunca, a onda su naši prijatelji poslali catering i oni imaju strašno dobre uštipke.

Pojela sam jedan, stigla sam kući. Zaspala sam negdje oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u trbuhu. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam na hitnu", prisjetila se pjevačica za Blic.

Ispričala je da je završila na infuziji i da se nekih dijelova te noći uopće ne sjeća. "Ne znam ni što su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživjeti", rekla je Marija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...