GALATA OSTALA BEZ LIGE PRVAKA: Dedićev Salzburg i Sparta idu među najbolje

Najkvalitetnije evropsko takmičenje od ove sezone imat će 36 klubova i izmijenjen sistem takmičenja.

  • Sport

  • 27. Avg. 2024  

  • 0

Fudbaleri Galatasaraya eliminisani su u play-offu Lige prvaka i u ovoj sezoni neće igrati najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi u svom novom formatu.

Turski klub je poražen rezultatom 1:0 u uzvratnom susretu protiv Young Boysa, nakon što su u prvom meču izgubili rezultatom 3:2.

U Ligu prvaka ide Amar Dedić sa svojim Salzburgom, jer su Austrijanci uspjeli odbraniti prednost od 2:0 iz prvog meča i večeras odigrali neriješeno 1:1. Dedić je za svoj tim igrao 90 minuta.

U Ligu pravak će i Sparta iz Praga koja je sa 2:0 eliminisala švedski Malmo, nakon što su istim rezultatom slavili u prvoj utakmici.

Najkvalitetnije evropsko takmičenje od ove sezone imat će 36 klubova i izmijenjen sistem takmičenja.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...