BLAMAŽA ŠPANCA I SENZACIJA GODINE: Carlos Alkaraz "pometen" sa US Opena (VIDEO)

Alcaraz je htio da što prije pobjegne s terena, a vjerovatno i iz Amerike.

  • Sport

  • 30. Avg. 2024  30. Avg. 2024

  • 0

Nizozemac Botic van de Zandschulp napravio je senzaciju godine jer je sa 6:1 7:5 6:4 eliminisao Carlosa Alcaraza sa US Opena u drugom kolu.

Možda je ovo i jedna od najvećih senzacija svih vremena. Desilo se sve za samo dva sata i 20 minuta tenisa.

Mnogi će se sjetiti situacija kada je Dustin Brown izbacio Rafaela Nadala sa Wimbledona ili kada je Denis Istomin uspio da iznenadi Novaka Đokovića na Australian Openu. Ovo je vrlo, vrlo blizu tog nivoa, piše Nova.rs.

Pogledajte reakcije Španca i Nizozemca nakon posljednjeg poena. Van de Zandschulp nije sebi ni dozvolio da slavi, Alkaraz je samo želio što prije da pobjegne sa terena. Ni publika nije znala kako da reaguje. Sve ovo dovoljno govori koliko je ovo iznenađenje i šta je upravo uradio 74. teniser svijeta koji je sebi obezbijedio mjesto na listi najvećih senzacija ikada. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...