NAKON NEUSPJEHA S HAJDUKOM: Di Marzio otkrio čiju je ponudu dobio Perišić

Perišića je zainteresirala Monza, klub koji je nekoć bio u vlasništvu Silvija Berlusconija, a u kojem sada glavnu riječ vodi Adriano Galliani, legendarni direktor Milana.

  • Sport

  • 30. Avg. 2024  

  • 0

Ivan Perišić (35) nalazi se na pragu povratka u talijansku Serie A, prema nedavnom izvještaju italijanskog stručnjaka za transfere Gianluce Di Marzija.

Perišića je zainteresirala Monza, klub koji je nekoć bio u vlasništvu Silvija Berlusconija, a u kojem sada glavnu riječ vodi Adriano Galliani, legendarni direktor Milana.

Di Marzio navodi da Galliani intenzivno radi na tome da Perišića dovede iz Splita prije kraja prijelaznog roka, a preostaje samo Perišićev konačni pristanak za ostvarenje ovog transfera. S obzirom na to da Perišić već neko vrijeme traži izlaz iz Hajduka i nudi se drugim klubovima, vjerojatno će prihvatiti ponudu Monze.

Podsjetimo, od 29. augusta pa idućih osam dana, Perišić može napustiti Hajduk ako netko za njega plati odštetu od 200 hiljada eura. Njegov učinak u Hajduku bio je skroman: 12 nastupa, od kojih samo 3 u prvoj postavi, te 1 postignuti gol. Perišić se zimus vratio u Hajduk nakon gotovo 18 godina.

Ranije danas spominjalo se da se Perišić ponudio Fiorentini, ali nije uspio u tom pokušaju. Fiorentina je već neko vrijeme tražila igrača na poziciji lijevog krila, ali je talijanski klub brzo odbacio ideju dovođenja Perišića, prema riječima talijanskog stručnjaka za transfere Niccola Ceccarinija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...