PUKLA TIKVA MEĐU HRVATSKIM DESNIČARIMA: Bujanec objavio osmrtnicu Domovinskog pokreta

Na njoj piše da je Domovinski pokret "preminuo nakon banditske krađe i uzurpacije kokošara". Kao ožalošćene je naveo "redakciju Bujice i više od 200 tisuća birača nacionalne desnice".

  • Regija

  • 31. Avg. 2024  31. Avg. 2024

  • 0

Voditelj Bujice Velimir Bujanec, pravomoćno osuđen jer je kokainom plaćao prostitutku, očekivano se osvrnuo na ishod dramatičnih unutarstranačkih izbora u Domovinskom pokretu, na kojima je pobijedio aktualni predsjednik Ivan Penava, a Radić demonstrativno napustio izborni sabor, rekavši usput da ta stranka više ne postoji.

Bujanec, koji se jasno svrstao uz Radića, na Facebooku je objavio osmrtnicu DP-a.

Na njoj piše da je Domovinski pokret "preminuo nakon banditske krađe i uzurpacije kokošara". Kao ožalošćene je naveo "redakciju Bujice i više od 200 hiljada birača nacionalne desnice".

Objavu s osmrtnicom naslovio je: "Kad od govana napraviš pitu, prije ili kasnije ipak moraš pustiti vodu."

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...