JELENA TRIVIĆ VIDNO IZNERVIRANA: "Sram te bilo Milorade, izdajniče i bestidniče"

To je srednji prst cijelom našem narodu!

  • Politika

  • 01. Sep. 2024  

  • 0

"U ratu dezerter, u miru borcima srednji prst. To je Milorad Dodik"

Ovo je izjavila predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, reagujući na današnju incidentnu situaciju u Bardači kod Srbca, gdje je Milorad Dodik izviždan od ratnih veterana i njegovo pokazivanje srednjeg prsta prsta bivšim borcima Republike Srpske.

"Ako nekom nije jasno bilo do sada. Jednom ratni profiter i švercer. Uvijek ratni profiter! Danas je lažni predsjednik Milorad Dodik pokazao srednji prst veteranima Odbrambeno otadžbinskog rata jer su ga navodno izviždali. Ako je i dobio koji zvižduk, trebao je otići", navela je Trivićeva i dodala:

"Srednji prst borcima je srednji prst cijelom našem narodu! Srednji prst borcima je srednji prst Milorada Dodika cijeloj Republici Srpskoj, svim herojima palim za njenu slobodu".

Ona je dalje naglasila da je to njegov odnos prema borcima jer kako dezerter da poštuje borce?!

"Borci ga samim svojim postojanjem podsjećaju šta je on bio. I šta je ostao. Džaba lažno busanje u “prsa junačka”, junaštvo se pokazivalo od 1992-1995. godine kada je Molorad Dodik sjedio u debelom hladu i smijao se narodu koji gine. Danas je svoj izdajnički karakter pokazao javno. Srednjim prstom borcima. Bez stida i srama. Sram te bilo Milorade, izdajniče i bestidniče", poručila je Jelena Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...