POSLJEDICE STRAVIČNOG SUDARA: U mostarskoj bolnici preminula žena iz nesreće u Salakovcu

Osim nje, povrijeđeno je još sedam osoba od kojih je dvoje s teškim tjelesnim povredama.

  • Hronika

  • 03. Sep. 2024  

  • 0

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar od povredazadobivenih u saobraćajnoj nesreći, preminula je ženska osoba V. A. M. (1945.), potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informisanje SKB Mostar.

Ona je u toj saobraćajnoj nesreći zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, od kojih je kasnije i preminula. Osim nje, povrijeđeno je još sedam osoba od kojih je dvoje s teškim tjelesnim povredama.

Podsjetit ćemo kako se saobraćajna nesreća dogodila prošle srijede 28. augusta na magistralnoj cesti M-17 u Salakovcu, sjeverno od Mostara. U teškoj saobraćajnoj nesreći sudjelovala su tri vozila i to Golf kojim je upravljala osoba M. M. (1986.) iz Tuzle, Audi kojim je upravljala osoba E. K. (2004.) iz Sarajeva i preminula V. A. M. koja je bila za upravljačem osobnog automobila Opel.

Zbog ove nesreće, na dijelu magistralne ceste M-17 došlo je do potpune obustave saobraćaja. Uviđaj su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar, a o svemu je upoznat dežurni tužilac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...