POBJEDNICA "ZVEZDA GRANDA": Šejla Zonić snimila prvu pjesmu i spot

"Hrabrost ili ludost. Možda oboje. U svakom slučaju, to je proces koji izaziva, inspiriše, zabavlja i traje"; poručio je Armin uz najavu skorog izlaska spota njegove voljene Šejle

  • Estrada

  • 05. Sep. 2024  

  • 0

Bh. pjevačica Šejla Zonić, nakon pobjede u šou Zvezde Granda, objavila je da je snimila spot za prvu pjesmu.

"Do kraja mjeseca vam poklanjam zvuk koji spaja elemente savremenog i tradicionalnog", objavila je Šejla na društvenim mrežama.

alt

Na fotografijama sa snimanja spota koje je objavila je i njen suprug Armin, koji je od početka njena najveća podrška i dio njenog tima.

Armin je objavio da je dao otkaz u državnoj firmi i dopustio sebi nešto što je oduvijek želio. Armin je bio policajac, a sada je svoje kapacitete usmjerio na pomoć u razvoju Šejline karijere. 

"Hrabrost ili ludost. Možda oboje. U svakom slučaju, to je proces koji izaziva, inspiriše, zabavlja i traje"; poručio je Armin uz najavu skorog izlaska spota njegove voljene Šejle.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...