MARKANTAN I USPJEŠAN: Ko je novi dečko Reese Witherspoon?

57-godišnji Nijemac diplomirao je povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown 1990, a diplomski je završio 1996. na Harvard Business School.

  • Show

  • 06. Sep. 2024  

  • 0

Holivudska je glumica od prošle godine rastavljena, a čini se da se ispred njezinog statusa 'rastavljena' sada može dodati i 'sretno rastavljena'! Reese Witherspoon posljednjih se sedmica može vidjeti u društvu visokog i markantnog muškarca, a nije dugo trebalo da se sazna da je njegovo ime Oliver Haarman.

Glumica u njegovom društvu ne skida osmijeh s lica, a o sreći popularne plavuše svjedoče i njezini bliski prijatelji koji su otkrili: 'Još uvijek vlada velika tajnovitost oko njezinog novog udvarača, ali Reese se zabavlja. Ona je potpuno zaljubljena u njega i optimistična je u vezi s tim kamo bi to moglo krenuti.'

Iako su njezini interesi većinom vezani za umjetnost, posebice knjige i filmove, glumica je ovaj put pronašla sreću s nekim ko je potpuno izvan njezine 'branše'.

57-godišnji Nijemac diplomirao je povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown 1990, a diplomski je završio 1996. na Harvard Business School.

Jedan je od osnivača tvrtke Searchlight Capital Partners, privatne kompanije koja se bavi investiranjem na području Europe i Sjeverne Amerike.

Tokom svoje karijere bio je i stariji partner globalne investicijske kompanije KKR & Co, a nosi i počasnu titulu predsjednika IntoUniversityja, vodeće dobrotvorne organizacije koja pomaže mladima u nepovoljnom položaju stječu visoko obrazovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu. Također, on je član Upravnog odbora Sveučilišta Brown.

U slobodno se vrijeme bavi raznim filantropskim aktivnostima usmjerenim na obrazovanje i savremenu umjetnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...