ISKUSNI FUDBALER: Sloboda dovela dobro poznato ime u vrh napada

FK Sloboda danas je predstavio svoje najnovije pojačanje.

  • Sport

  • 06. Sep. 2024  

  • 0

Petar Kunić dolazi kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u ekipi Radnika iz Surdulice u Srbiji. Iskusni fudbaler potpisao je ugovor u društvu sportskog direktora Zajka Zebe na godinu dana, te će su ubrzo pridružiti ostatku ekipe koja se priprema za nastavak prvenstva.

Nakon potpisivanja ugovora Kunić je poručio da je sretan što će imati priliku igrati u dresu Slobode.

- Veoma sam sretan što sam potpisao za Slobodu. Ovo je klub sa bogatom tradicijom i fantastičnim navijačima. Radujem se izazovima koji su pred nama i dat ću sve od sebe da doprinesem uspjehu ekipe, rekao je Petar Kunić.

Kunić je tokom svoje karijere nastupao za niz renomiranih klubova, uključujući Borac, Radnik i Zrinjski u Bosni i Hercegovini, kao i timove u Srbiji, Češkoj, Grčkoj i Kazahstanu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...