BARBAREZ PRELOMIO: Ovo je sastav Zmajeva za Nizozemsku

Utakmica počinje u 20:45 sati, a televizijski prijenos je na BHT1.

  • Sport

  • 07. Sep. 2024  

  • 0

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras na Philips stadionu u Eindhovenu započinju novu sezonu u Ligi nacija, a gostovat će Nizozemskoj.

Selektor Zmajeva Sergej Barbarez odredio je sastav našeg nacionalnog tima za ovu utakmicu, a početna postava izgleda ovako:

Nikola Vasilj, Jusuf Gazibegović, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Adrian Leon Barišić, Amar Dedić, Armin Gigović, Benjamin Tahirović, Denis Huseinbašić, Ermedin Demirović i Edin Džeko.

Na klupi našeg tima ostali su Osman Hadžikić, Kenan Pirić, Ifet Đakovac, Rade Krunić, Haris Tabaković, Ivan Bašić, Dal Varešanović, Dženis Burnić, Dario Šarić, Esmir Bajraktarević, Stjepan Radeljić i Ermin Bičakčić.

Za Nizozemsku će od prve minute igrati Verbruggen, Ake, Van Dijk, De Ligt, Dumfries, Schouten, Reijnders, Gravenberch, Simons, Gakpo i Zirkzee.

Na Philips stadionu će Zmajevi večeras imati ogromnu podršku, budući da se očekuje da na tribinama bude gotovo 10.000 naših navijača.

Glavni sudija utakmice bit će Donatas Rumšas iz Litvanije, kojem će pomagati Aleksandr Radiuš i Dovydas Sužiedėlis.

Utakmica počinje u 20:45 sati, a televizijski prijenos je na BHT1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...