MILANOVIĆ IZNENADIO SVE: “Ovdje je jednostavno zdrava klima u glavama..."

Predsjednik Hrvatske sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Buja.

  • Regija

  • 10. Sep. 2024  

  • 0

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Buja, povodom obilježavanja dana toga grada na sjeverozapadu Istre.

U svom obraćanju, Milanović je naglasio važnost daljnjeg razvoja Buja, ističući kako je ključno da budžet nastavi rasti i da se sredstva troše na dobrobit svih stanovnika – Hrvata, Talijana i drugih, objavili su iz Ureda predsjednika Hrvatske.

Pohvalio je suživot i slogu među stanovnicima Buja.

“Ovdje je jednostavno zdrava klima u glavama ljudi i to treba čuvati te inicirati i u drugim dijelovima zemlje kojima ta vrsta imunizacije, nažalost, treba”, poručio je Milanović.

Milanović se prisjetio i svog prvog posjeta Bujama te je izrazio zadovoljstvo transgraničnom suradnjom i dobrim odnosima s prijateljskim državama, ističući kako se takvi odnosi mogu samo poželjeti i s nekim susjednim zemljama na istoku i jugu, ali da je za to potrebno još puno rada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...