BRUTALNO UBISTVO U SARAJEVU: Osumnjičena predata u nadležnost Tužilaštva KS

Dodala je i to da su Dž.J. i S.J. živjeli u zajedničkom domu, a istražitelji će utvrditi šta je bio motiv ubistva.

  • Hronika

  • 11. Sep. 2024  

  • 0

U nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo predata je žena osumnjičena da je u jednom stanu u ulici Trg nezavisnosti na Alipašinom polju u Sarajevu sinoć usmrtila svog supruga.

Riječ je o osobi inicijala Dž.J. (48), koja je svom suprugu inicijala S.J. (58) nanijela više ubodnih rana u predjelu prsa, potvrđeno je za N1.

Policijska uprava Novi Grad je o ubistvu obaviještena sinoć oko 3:25 sati nakon čega je osumnjičena odmah privedena, a doktori hitne pomoći su mogli samo konstatovati smrt muškarca.

Za sve se tereti njegova supruga, koja je izručena Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

“Motiv još ne znamo, ali osoba inicijala Dž.J. bit će zadržana 24 sata i ispitana u četvrtak, nakon čega će uslijediti odluka o daljnjim mjerama”, navela je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS za N1.

Dodala je i to da su Dž.J. i S.J. živjeli u zajedničkom domu, a istražitelji će utvrditi šta je bio motiv ubistva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...