GODINE ČINE SVOJE: Zvijezdu Baywatcha danas bi samo rijetki prepoznali (FOTO)

Pamela je rekla i kako se prestala šminkati nakon što je preminula njezina vizažistica Alexis Vogel, koja se borila s rakom dojke.

  • Žena

  • 12. Sep. 2024  

  • 0

Glumica Pamela Anderson prisustvovala je premijeri filma "The Last Showgirl" na filmskom festivalu u Torontu. Svojim je izdanjem privukla svu pozornost, najviše zbog toga što je na sebi imala minimalno šminke.

imagePamela Anderson (Foto: Geoff Robins/Afp)

Na crveni je tepih stigla u elegantnom crnom odijelu koje je iskombinirala s crnim štiklama i kožnim rukavicama. Nosila je i jednostavan nakit.

Iako se brojnima svidjela njezina modna kombinacija, neki su pak rekli da je njeno izdanje bilo neprimjereno za crveni tepih. "Izgleda neuredno i zapušteno", "Što se njoj dogodilo?", "Ovo nije za crveni tepih", pisali su.

imagePamela Anderson (Foto: Geoff Robins/Afp)

Anderson je ranije rekla kako je odlučila da se više neće šminkati za crveni tepih. "90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drukčije. Ovo je novo poglavlje mog života. Za prirodnu ljepotu također je potrebno dva sata pred ogledalom. Smiješno je jer, znate, sad sam gotovo uvijek u vrtu. Uvijek imam prljavštinu ispod noktiju. Lijepo je nositi dijamante samo da to malo uljepšam", rekla je za Entertainment Tonight.

Pamela je rekla i kako se prestala šminkati nakon što je preminula njezina vizažistica Alexis Vogel, koja se borila s rakom dojke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...