NJEGOVI DNEVNI OBROCI SU ŠOKIRALI SVIJET: "Monstruozni" bodibilder preminuo od srčanog udara!

"Zahvaljujem svima na izraženoj sućuti. Pomaže mi što nisam ostala sama u ovome svijetu. Hvala svima na pomoći i potpori", rekla je supruga Anna Golem

  • Show

  • 12. Sep. 2024  

  • 0

Bjeloruski bodibilder Ilija "Golem" Jefimčik, poznat pod nadimkom "najmonstruozniji bodibilder na svijetu", preminuo je u 37. godini života, izvještavaju svjetski mediji. Navode kako je Golem u vlastitom domu 6. septembra doživio srčani udar. Njegova supruga Anna pružila mu je prvu pomoć, a potom je helikopterom prevezen u bolnicu. Nažalost, tamo je preminuo.

"Cijelo vrijeme sam se molila i nadala da će se Ilija oporaviti", rekla je njegova supruga za bjeloruski Onliner. Dodaju kako je Golem konzumirao čak sedam obroka dnevno, ukupno 16.5 hiljada kalorija u danu. Obroci su uključivali čak 108 komada sushija i dva kilograma mesa dnevno.

Mnogi su ga nazivali "zvijeri od 155 kilograma" ili "mutantom", a bio je visok 185 centimetara. Opseg prsa mu je bio čak metar i pol, a bicepsa čak 64 centimetra. Nije se profesionalno natjecao, ali postao je zvijezda društvenih mreža s više od 300 hiljada pratitelja na Instagramu.

"Moj izgled je rezultat godina upornog treninga i discipline te razumijevanja fiziologije i nutricionizma", rekao je Golem jednom prilikom.

"Zahvaljujem svima na izraženoj sućuti. Pomaže mi što nisam ostala sama u ovome svijetu. Hvala svima na pomoći i podršci", dodala je Anna Golem. "Svakoga sam dana bila uz njega i nadala se. Srce mu je ponovo počelo kucati, ali doktor mi je tada rekao da mu mozak više ne radi", rekla je ožalošćena supruga.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...