DRAMA U AMERICI: U policijskoj akciji uhapšen slavni reper, tereti se za...

Policija je prethodno izvršila pretrese.

  • Svijet

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Slavni amerilki reper Sean "Diddy" Combs, poznat i kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy, uhapšen je u New Yorku pod neodređenim federalnim optužbama, rekli su izvori iz policije američkom CBS-u.

Osoba bliska tužiteljstvu rekla je za New York Times kako vjeruju da se slavnog američkog repera tereti za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije.

Hapšenje na Manhattanu uslijedilo je nakon racija provedenih na dva njegova imanja u Los Angelesu i Miamiju u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovine ljudima u istom kontekstu.

Muzičar se suočio s nizom optužbi od seksualnog napada do zlostavljanja, uključujući i optužbe od strane svoje bivše partnerice Casandre "Cassie" Ventura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...