NEMAJU MILOSTI: Policija u Njemačkoj zaustavila BMW, odmah je oduzela vozilo…

Vozač sada podliježe odgovarajućim procedurama.

  • Auto

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

U njemačkom gradu Darmstadtu su službenici prometne inspekcije zaustavili BMW. Zaintrigirao ih je zvuk koji je uvelike premašivao neke normalne vrijednosti.

Pogled ispod automobila brzo je otkrio razlog. Kako bi se postigao sportskiji zvuk vozač je na obje ispušne cijevi izrezao rupe. U svojoj objavi na Facebooku policija sumnja da vlasnik vjerovatno nije htio ozbiljno (i skupo) ulagati u sportski zvuk, kupovinom sportskog auspuha, na primjer. Službenici su napomenuli:

-Rupe na ispušnom sistemu bile su vrlo neprofesionalno rješenje za inače vrlo kvalitetno vozilo.

Uočene su i druge neovlaštene izmjene na BMW-u: stražnja svjetla su obojena u tamnu boju, a treće stop svjetlo je presvučeno tamnom folijom. Policajci su oduzeli automobil radi uviđaja i mjerenja buke. Vozač sada podliježe odgovarajućim procedurama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...