DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginuo muškarac, troje povrijeđenih...

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu je u suradnji s prometnim policajcima obavio uviđaj. Utvrđeno je da je nesreću skrivio 21-godišnji državljanin Srbije koji se kretao teretnim vozilom s prikolicom od istoka prema zapadu. 

  • Hronika

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Objavljeni su detalji teške prometne nesreće na autocesti A3 kod mjesta Gornji Bogičevci koja se dogodila noćas oko 2:10. U nesreći je poginula jedna osoba, dok su tri osobe ozlijeđene, jedna teže i dvije lakše.

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu je u suradnji s prometnim policajcima obavio uviđaj. Utvrđeno je da je nesreću skrivio 21-godišnji državljanin Srbije koji se kretao teretnim vozilom s prikolicom od istoka prema zapadu. 

Nije poznato jesu li vozači bili pod utjecajem alkohola

Iza njega su se kretali 34-godišnji državljanin Srbije teretnim automobilom i 58-godišnji državljanin Srbije kombijem. U kombiju se nalazio i 34-godišnji suvozač, također državljanin Srbije. 

21-godišnji vozač je izgubio nadzor nad kamionom te je bočnim dijelom vozila udario u središnju ogradu. U zanošenju se s prikolicom zaustavio preko obje prometne trake. 34-godišnji vozač teretnog automobila zabio se u lijevi bočni dio prikolice. Zatim se 58-godišnjak kombijem zabio u njegov teretni automobil. 

34-godišnji vozač teretnog automobila je smrtno stradao na mjestu nesreće. 58-godišnjak je teško ozlijeđen, a 21-godišnjak i drugi 34-godišnjak su lakše ozlijeđeni. Od 21-godišnjaka i 58-godišnjaka uzeti su uzorci kako bi se provjerilo jesu li bili pod utjecajem alkohola. 

Promet bio zatvoren devet sati

Protiv 21-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Po zaprimljenoj dojavi na mjesto nesreće stigli su hitne službe s dva vozila hitne medicinske pomoći te djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. Hitna pomoć je prevezla ozlijeđene u Opću bolnicu u Novoj Gradiški, a vatrogasci su pomogli izvući tijelo poginule osobe. 

Promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, na dionici od prometnog čvora Nova Gradiška do prometnog čvora Okučani, bio je zatvoren od 02:12 do 11:25 te se u navedenom periodu odvijao alternativnim smjerovima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...