OBOŽAVATELJI ZBUNJENI I ZABRINUTI: Izgled Matthewa McConaugheya šokirao mnoge (VIDEO)

Neki misle da je za sve kriv Ozempic, a drugi smatraju da je nova uloga razlog za njegovo ljuto lice i gubitak težine.

  • Show

  • Prije 19h  

  • 0

Protekle nedjelje održana je gala svečanost događaj "Kering Foundation Caring For Women" koji je okupio brojne poznate osobe iz svijeta filma, mode i šoubiznisa.

Pojavio se i Matthewa McConaughey sa suprugom Camilla Alves, no ono što je privuklo najviše pažnje bila je promjena u njegovom izgledu.

Obožavatelji su ubrzo na društvenim mrežama počeli širiti razne teorije. 

Nekima se čini da mu je nos drugačijeg oblika i da su mu oči promijenile boju. Drugi su pak konstatirali da glumčevo, uvijek nasmijano i vedro lice, nije zračilo istim sjajem. Bio je neobično ozbiljan i natmuren, što je za McConaugheya poznatog po svojoj karizmi i opuštenosti, bilo neuobičajeno.

Izgledao je blijedo s upalim obrazima koji su dodatno naglasili njegovu ozbiljnost. Po pogledu se doimao izgubljeno, kao da luta u prazno, što je dodatno povećalo zabrinutost među obožavateljima i medijima.

  

"Može li biti to da čovjek jednostavno stari? Kako starite, izgled se najčešće mijenja i tjelesna masa se pogoršava", glasio je jedan od komentara koji su pravdali glumca. "Ovo nije on", tvrdi drugi twitteraš.

Neki misle da je za sve kriv Ozempic, a drugi smatraju da je nova uloga razlog za njegovo ljuto lice i gubitak težine.

Plastični kirurg sugerira da su mršave crte lica glumca rođenog u Teksasu upravo to - posljedica gubitka težine, navodi DailyMail. Reza Nassab, stručnjak za plastičnu te rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju u Manchesteru i Cheshireu, kaže da je glumac smršavio umjesto da se podvrgnuo plastičnoj operaciji mijenjanja lica, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...