INFO IZ BIHAMKA: Podvožnjak u Žepču poplavljen, ovo su alternativni pravci

Lokalni vlasti apeliraju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i da prate saobraćajne obavijesti kako bi izbjegli moguće probleme.

  • Hronika

  • Prije 4h  Prije 4h

  • 0

Zbog jake kiše i velike količine padavina, podvožnjak na ulazu u Žepče poplavljen je, što je otežalo saobraćaj u ovom području.

Vozači se savjetuju da koriste alternativni pravac za putnička vozila, koji vodi kroz grad i preko Papratnice, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Lokalni vlasti apeliraju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i da prate saobraćajne obavijesti kako bi izbjegli moguće probleme. 

Zbog jake kiše i velike količine vode poplavljen je podvožnjak na ulazu u Žepče. Alternativni pravac za putnička vozila je kroz grad i preko Papratnice. #Poplava #stanjenacestama #BIHAMK

Objavljuje BIHAMKČetvrtak, 19. rujna 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...