DRUŽENJE NA DOBRINJI: Željko Komšić nakon Bandića, podržao i Efendića

Oglasili su se i iz Demokratske fronte Novi Grad Sarajevo, istakavši da su Željko Komšić i DF Novi Grad pružili podršku načelniku Semiru Efendiću.

  • Politika

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 1

Član Predsjedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte (DF) Željko Komšić pružio je podršku kandidatima Stranke za BiH (SBiH) u utrci za načelničke pozicije u općinama Novo Sarajevo i Novi Grad Sarajevo.

Komšić je prvo jučer podržao Muamera Bandića, s nadom da će, ukoliko dobije podršku građana, promijeniti trenutno loše stanje u Novom Sarajevu.

Između ostalog, Komšić, koji je nekada i sam bio načelnik ove općine, tokom razgovora s Bandićem kazao je da živi u Novom Sarajevu dugo i da situacija nikada nije bila teška kao što je danas.

A nakon Bandića, Komšić se sastao i sa predsjednikom SBiH, aktuelnim načelnikom i ujedno ponovnim kandidatom za istu poziciju u Općini Novi Grad Sarajevo na predstojećim Lokalnim izborima Semirom Efendićem.

"Druženje sa Željkom Komšićem, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine i aktivistima DF-a na Dobrinji danas.

Hvala im na podršci koju pružaju mojoj kandidaturi za načelnika Općine na Lokalnim izborima koji će biti održani 6. oktobra", kratko je uz fotografije sa današnjeg druženja na svom Facebook profilu napisao Efendić.

Druženje sa Željkom Komšićem, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine i aktivistima DF-a na Dobrinji danas. Hvala im...

Objavljuje Semir EfendićČetvrtak, 19. rujna 2024.


Oglasili su se i iz Demokratske fronte Novi Grad Sarajevo, istakavši da su Željko Komšić i DF Novi Grad pružili podršku načelniku Semiru Efendiću.

"Danas su kandidati Demokratske fronte Novi Grad Sarajevo zajedno s predsjednikom Željkom Komšićem ugostili Semira Efendića, kandidata za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo.

Željko Komšić i DF Novi Grad pružili podršku načelniku Semiru Efendiću Danas su kandidati Demokratske fronte Novi Grad...

Objavljuje Demokratska fronta Novi Grad SarajevoČetvrtak, 19. rujna 2024.


Ova posjeta pokazuje zajedničku predanost rješavanju ključnih problema u općini.

Predsjednik Komšić izrazio je punu podršku i kandidatima Demokratske fronte za Općinsko vijeće Novi Grad, ističući njihovu posvećenost interesima građana i dugogodišnji rad na terenu.

Također je naglasio važnost saradnje sa načelnikom Semirom Efendićem, koji je već pokazao volju i kapacitet za rješavanje lokalnih problema.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...