POTPUNI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana…

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni.

  • Vijesti

  • Prije 2h  

  • 0

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima koji mogu biti praćeni grmljavinom. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 14 do 20, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 24 °C.

U subotu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 19, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 °C.

U nedjelju sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 °C.

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima ponegdje u centralnim i zapadnim područjima Bosne je moguća slaba kiša ili lokalni pljusak. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 19, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 27 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...