TRENER ŽELJE PRED DERBIJE ZA ZRINJSKIM I SARAJEVOM: "Bio bih zadovoljan..."

(...) sa šest bodova.

  • Zabava

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Jedan od derbija 7. kola Premijer lige sutra na Grbavici igraju Željezničar i Zrinjski.

Plavi su u dobroj formi, ali i gosti pa se očekuje dobra utakmica. Ispred FK Željezničar susret je najavio šef struke Denis Ćorić.

"Prije nego što krenemo sa pressicom, čestitam našem klubu 103. rođendan. Zadovoljstvo mi je biti dio ovog kluba, ali i velika odgovornost. Sutra nas čeka teška utakmica, osam puta su bili prvaci, imaju ozbiljne igrače, a prije svega tu mislim na ofanzivni dio. Sigurno dobra ekipa, ali ja sam fokusiran na svoju ekipu i gledamo kakvi ćemo mi biti. Nemamo problema sa povredama, svi su unutra, osim Al Jabera. Njegov status je sada riješen, on je igrač Želje, treba ga shvatiti i želio je svim silama da ostane dio nas. Klubu čestitam, od predsjednika, direktora i svih, Al Jaber je naš, ali je bio odsutan ovih dana", rekao je na startu Ćorić.

Željezničar je u sjajnoj formi. Nakon Zrinjskog je i derbi sa Sarajevom. Fokus Plavih je ipak samo na prvi meč, prenosi Faktor.

"Fokusirani smo samo na Zrinjski. Od momaka tražim da nakon utakmice pogledamo jedne druge u oči, a kakav će biti rezultat, to ćemo vidjeti. Želimo dati sve od sebe, natopiti dres znojem. Zadovoljan sam sa šest bodova, pobjednik sam u duši", veli Ćorić.

Ponovio je da poštuje Plemiće, ali da i oni trebaju da razmišljaju o njegovoj ekipi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...