NAKON REMIJA NA PECARI: Toni Karačić ponudio ostavku

Na konferenciji za medije nakon večerašnje utakmice, trener Toni Karačić, koji je ekipu preuzeo početkom sezone, ponudio je Upravnom odboru mandat na raspolaganje.

  • Sport

  • Prije 3h  

  • 0

Široki Brijeg i GOŠK remizirali su večeras rezultatom 2:2 u susretu sedmog kola Wwin lige BiH, čime je nastavljen niz Širokobriježana bez pobjede na domaćem terenu. Da stvar bude gora za Široki Brijeg, domaći tim je večeras vodio sa 2:0, ali nije uspio doći do pobjede.

Široki je dobro otvorio sezonu, pobjedom nad Željezničarom na Grbavici, a ostvario je i pobjedu u gostima kod Igmana. Ipak, na domaćem terenu stvari ne izgledaju tako dobro. U tri odigrane utakmice osvojena su dva boda. Široki Brijeg je poražen od Veleža, a protiv Slobode i GOŠK-a, koji trenutno zauzimaju posljednje dvije pozicije na tabeli, osvojen je samo bod.

Na konferenciji za medije nakon večerašnje utakmice, trener Toni Karačić, koji je ekipu preuzeo početkom sezone, ponudio je Upravnom odboru mandat na raspolaganje, prenosi Sport1.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti uprava Širokog Brijega, a za očekivati je da se klub u narednom periodu oglasi sa vijestima o tome hoće li Karačić nastaviti svoj angažman, ili će Široki Brijeg ponovo u potragu za novim trenerom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...