KOGA LJUBI ESMIR BARJAKTAREVIĆ: Ona se zove Leila i ostavlja bez daha

Sjajni mladi igrač New England Revolutiona brzo je osvojio srca navijača,

  • Sport

  • 21. Sep. 2024  

  • 0

Iako su nedavni ubjedljiv poraz reprezentacije BiH od Nizozemske (5:2) mnogi vidjeli kao katastrofu, mora se ipak priznati da su neki momenti na terenu otvorili prostora za optimizam u redovima Zmajeva.

A ako je neko oduševio – onda je to golobradi Esmir Bajraktarević koji je sjajnom asistencijom Edinu Džeki “kupio” sebi mjesto u timu i pokazao da bi u igri mogao donijeti ono što nismo godinama imali.

Selektor BiH Sergej Barbarez gurnuo ga je u vatru, a Bajraktarević je i više nego opravdao očekivanja. Nakon ove utamice, u ekspresno kratkom roku postao je zvijezda u Bosni i Hercegovini.

Sjajni mladi igrač New England Revolutiona brzo je osvojio srca navijača, a njegovo srce osvojila je Leila, čije je fotografije objavio na Instagramu. alt alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...