GSS U AKCIJI U OKOLINI SARAJEVA: Na Skakavcu povrijeđena žena (FOTO)

Kako su naveli, zaprimili su poziv za izlazak na teren.

  • Hronika

  • Prije 3h  Prije 3h

  • 0

Danas je na području Parka prirode "Skakavac" povrijeđena ženska osoba, potvrdili su iz GSS- Stanica Sarajeve, jedinica za zaštitu i spašavanje Općine Centar. 

Kako su naveli, zaprimili su poziv za izlazak na teren.

"Unesrećena ženska osoba pronađena je s povredom zgloba, ali van životne opasnosti. Pružena je pomoć unesrećenoj i transportovana je do putne komunikacije, odakle je predata Hitnoj medicinskoj pomoći.

Apelujemo na građane i turiste da prilikom boravka u prirodi ponesu dovoljne količine hrane i vode, da nose odgovarajuću odjeću, obuću i opremu", naveli su iz GSS-a. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...