ZANIMLJIVA SITUACIJA U NJEMAČKOJ: Očevici jurili pijanog vozača iz BiH nakon...

Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola te zabranjeno dalje putovanje. Protiv njega će biti podnesena prijava za ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja te napuštanje mjesta incidenta.

  • Šareni svijet

  • Prije 3h  

  • 0

Tokom vikenda na parkingu predstavništva jedne auto-kuće u njemačkom Ilmenau došlo je do incidenta kada je vozač iz Bosne i Hercegovine (32) isprakiravajući se udario u parkirani automobil nakon čega je samo nastavio da vozi, pobjegavši sa lica mjesta.

Međutim, sve to je posmatrala jedna 57-godišnja žena koja je odlučila da “bjegunca” prati sve do Grefenroda, kada se on konačno zaustavio. Ona je izašla iz auta, suprostavila mu se i inisistirala da se vrati u Ilmenau, gdje je napravio štetu.

Žena je pozvala i policiju na lice mjesta koja je odmah po dolasku primijetila neprijatan miris alkohola. Nakon što je vozač iz BiH alkotestiran, utvrđeno je da u krvi ima 1,54 promila. Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola te zabranjeno dalje putovanje. Protiv njega će biti podnesena prijava za ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja te napuštanje mjesta incidenta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...