BEĆIROVIĆ ODUŠEVIO FOTOGRAFIJOM SA SUPRUGOM MIRELOM: "Ponos i dika države BiH"

Sudeći po komentarima, njegovi pratioci su oduševljeni onim što su vidjeli...

  • Mini market

  • 01. Okt. 2024  01. Okt. 2024

  • 0

Proteklih dana predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, boravio je u New Yorku gdje je razgovarao sa brojnim međunarodnim zvaničnicima.

Pored ovih sastanaka, Bećirović se obraćao i pred Generalnom skupštinom UN-a, a njegove izjave proizvele su mnogo reakcija u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Sa njim je putovala i njegova supruga Mirela, a Bećirović je preksinoć na svom Facebook nalogu objavio fotografiju sa svojom suprugom iz New Yorka. Sudeći po komentarima, njegovi pratioci su oduševljeni onim što su vidjeli.



"Ponos i dika države BiH"

"Prelijep prizor. Naš predsjednik i njegova podrška"

"Hvala gospođo Bećirović što ste takvi kakvi jeste"

"Dvije ljepote"

"Predsjednik i prva dama. Divni su."

"Lijepi i pristojni, baš kako i dolikuje pravim državnicima!", samo su neki od komentara na Bećirovićevu fotografiju sa suprugom Mirelom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...