STIŽE STRAŠNA OSVETA: Noćas će goriti Bliski istok

Američki razarači također su učestvovali u presretanju iranskih balističkih projektila i bespilotnih letjelica 13. aprila, oborivši nekoliko projektila lansiranih na Izrael.

  • Svijet

  • Prije 10h  

  • 1

Glasnogovornik izraelske vojske Daniel Hagari rekao je da će izraelske zračne snage noćas "snažno udariti na Bliskom istoku".

"Izraelski i američki protivzračni odbrambeni sistemi uspješno su djelovali na baražnu paljbu iranskih projektila. Iran je večeras izveo ozbiljan čin i gura Bliski istok u eskalaciju. Večerašnji događaj će imati posljedice", ponovio je. 

Američki zvaničnik: Naši razarači su presretali iranske projektile

Razarači američke mornarice u Sredozemnom moru presretali su iranske balističke projektile tokom napada na Izrael, prema zvaničniku američkog ministarstva odbrane.

SAD trenutno ima tri razarača s navođenim projektilima koji djeluju u istočnom Sredozemlju: USS Arleigh Burke, USS Cole i USS Bulkeley.

Američki razarači također su učestvovali u presretanju iranskih balističkih projektila i bespilotnih letjelica 13. aprila, oborivši nekoliko projektila lansiranih na Izrael.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...