TRAGEDIJA NA OBALI DRINE: Iz rijeke izvučeno tijelo muškarca

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta, a nakon toga su preduzeli i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti

  • Hronika

  • Prije 3h  

  • 0

Tijelo muškarca izvučeno je iz rijeke Drine u mjestu Donji Šepak u Zvorniku. 

Naime, policijskoj stanici Kozluk juče oko 10,30 časova, prijavljeno je da je na obali rijeke Drine pronađeno tijelo muškarca, najvjerovatnije afroazijskog porijekla.

"Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta, a nakon toga su preduzeli i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Pronađeno beživotno tijelo je pregledano od strane doktora mrtvozornika", navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio obdukciju koja će se biti obavljena u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Zavod za sudsku medicinu u Bijeljini.

"Slijedi dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama nadležnom tužilaštvu", dodaju iz PU Zvornik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...