NAPADNUTA DJEVOJČICA U BiH: Otac otkrio da su u svakodnevnom strahu

Iz Policijske uprave Trebinje za medije iz bh. entiteta Rs su rekli da su odmah izašli na teren i da su sa pripadnicima Granične policije BiH uhapsili navedene migrante.

  • Hronika

  • Prije 3h  

  • 0

Djevojčica je napadnuta u Trebinju od strane nekoliko stranih državljana, tvrdi otac djevojčice Dražen Marić.

Sve se desilo danas, 2. oktobra iza 15 sati, na putu od Dživara do trebinjskog sela Zgonjevo.

Prema riječima oca napadnute djevojčice, njegova kćerka je došla uplašena i uplakana kući te je ocu rekla da su je napali migranti. Djevojčica je bila na biciklu, kada su migranti pokušali da je zaustave, a jedan od njih joj je mahnuo i pokazao da ide za njim u šumu. Djevojčica je brzo pobjegla.

Iz Policijske uprave Trebinje za medije iz bh. entiteta Rs su rekli da su odmah izašli na teren i da su sa pripadnicima Granične policije BiH uhapsili navedene migrante.

Otac djevojčice je za medije iz bh. entiteta Rs ispričao da je tu bilo osam migranata, sedam muškaraca i jedna žena i da ih je on vidio. U strahu je jer njegova kćerka svaki dan prolazi tim putem, te je apelovao na nadležne da reaguju kada su u pitanju migranti koji svakodnevno prelaze iz Hrvatske u BiH.

"Ovdje ima migranata i mi smo na to svakodnevno upozoravali, ali niko ništa nije preuzeo povodom toga. Nekada prođe granična služba, a i to je rijetko", rekao je otac djevojčice Dražen Marić, prenose mediji iz bh. entiteta Rs.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...