PRIMJER OMLADINI IZ BiH: Mladić pročitao više od 6.400 knjiga! (VIDEO)

Sejfullah se ističe kao izuzetno obrazovan i elokventan mladić čije znanje impresionira svakoga ko ima priliku razgovarati s njim.

  • Kultura

  • 03. Okt. 2024  

  • 0

U vremenu kada se čitanje često stavlja u drugi plan, mladić iz Bužima, Sejfullah Melkić, pokazuje da ljubav prema knjigama može biti nevjerovatno inspirativna.

Sejfullah se ističe kao izuzetno obrazovan i elokventan mladić čije znanje impresionira svakoga ko ima priliku razgovarati s njim. Njegova strast prema knjigama i učenju rezultirala je nevjerovatnim brojem pročitanih naslova, a njegov bogat vokabular i sposobnost artikuliranja misli jasno govore o njegovom trudu i posvećenosti.

Tokom intervjua za Youtube kanal “TV Krajina”, Sejfullah je podijelio svoja razmišljanja o raznim temama, uključujući značaj čitanja, utjecaj literature na osobni razvoj i načine na koje knjige mogu promijeniti živote. Njegovi odgovori su bili briljantni i promišljeni, što je dodatno potvrdilo njegovu strast prema znanju.

Ovaj mladić postavlja primjer kako se strast prema knjigama može razviti i održati, čak i u modernom svijetu prepunom distrakcija. Njegova priča inspirira mnoge da se vrate knjigama i otkriju bogatstvo koje one nude.

Cijeli intervju s Sejfullahom Melkićem možete pogledati ispod. Njegova energija i entuzijazam za čitanje zasigurno će motivirati mnoge da krenu putem ličnog usavršavanja kroz knjige.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...