HRABRA AKCIJA: Pogledajte kako su vatrogasci spasili nepokretne osobe u Fojnici (VIDEO)

Odjel za nepokretne korisnike ustanove Bakovići bio je posebno ugrožen, te su noćas izvršene hitne evakuacije korisnika u glavnu zgradu, piše Mahalla.ba.

  • Vijesti

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Ustanova Bakovići u Fojnici suočila se s ozbiljnim problemima uslijed današnjih poplava koje su pogodile ovaj dio zemlje.

Odjel za nepokretne korisnike bio je posebno ugrožen, te su noćas izvršene hitne evakuacije korisnika u glavnu zgradu, piše Mahalla.ba.

Prema nezvaničnim saznanjima, most koji vodi ka glavnoj zgradi se srušio, čime je otežan pristup ovoj ključnoj lokaciji.

Ustanova za socijalno zbrinjavanje i zdravstvenu njegu – Bakovići je javna ustanova čiji je osnivač parlament Federacije Bosne i Hercegovine.

„Osnovna djelatnost Ustanove Bakovići je pružanje usluge socijalnog zbrinjavanja i socijalne podrške, kao i zdravstvene njege smještenim osobama s ciljem njihovog osposobljavanja za samostalan život i rad prema njihovim mogućnostima i sklonostima.ž

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...