CIVILNA ZAŠTITA SBK POTVRDILA: Na području Fojnice poginule tri osobe

Riječ je o dvije muške i jednoj ženskoj osobi, rečeno je iz Civilne zaštite SBK-a.

  • Vijesti

  • Prije 3h  

  • 0

Kako su iz Kantonalne uprave civilne zaštite SBK-a potvrdili za portal Vijesti.ba na području Fojnice su poginule tri osobe od posljedica stravičnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Riječ je o dvije muške i jednoj ženskoj osobi, rečeno je iz Civilne zaštite SBK-a.

Kako piše Mahalla.ba dvije osobe su stradale na području Mjesne zajednice Dusina.

"Radi se o ženi i muškarcu, osobama starije životne dobi. Treća osoba je mlađi muškarac koji je u trenutku izbijanja bujice bio u automobilu, a nakon povlačenja vode nije pronađen ni on niti vozilo, te se sumnja da ga je voda odnijela. Stradali su starija žena i muškarac, dok se strahuje da je voda odnijela i mlađeg muškarca koji je bio u vozilu", piše Mahalla.ba

A dok su mediji izvijestili da je u mjestu Gojevići kod Fojnice tijelo muškarca izvučeno je iz jednog od poplavljenih automobila. Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite tijelo su predali nadležnoj policijskoj upravi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...