VUČIĆ NEPOŽELJAN NA SJEDNICI PARLAMENTA: "Bježe od mene kao đavo od krsta!"

"Ja sam čeznuo, želeo i nudio se da prisustvujem, ali su poslanici koji su tražili sednicu rekli da ne dolazim", rekao je Vučić.

  • Regija

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da neće prisustvovati sjednici Narodne skuipšine Srbije na kojoj će se raspravljati o rudarenju litija, jer nje dobio poziv. "Ja sam čeznuo, želeo i nudio se da prisustvujem, ali su poslanici koji su tražili sednicu rekli da ne dolazim", rekao je Vučić. 

Na ponovljeno pitanje novinarke N1 televizije Vučić je kazao: "Vi ste došli, a niste me ni slušali o čemu sam govorio. Vi ste došli sa pitanjima i baš vas briga šta sam ja govorio. Mene nisu ni zvali, a poslanici koji su pokrenuli temu litijuma su mucajući govorili: ne, ne, ne, samo ja da ne dođem. Beže od mene kao đavo od krsta. Meni pretite da me bijete i ko zna šta da mi radite, to neću ni da slušam. Pošto nemate argumente onda beži Vučiću sa očiju", rekao je Vučić i dodao: 

"Ja ću uvek da dođem na sednicu kada me narodni poslanici pozovu. Uvek ću da ih pobedim činjenicama i odgovornošću. A kako vi to radite najbolje će pokazati sledeći primer: Kada sam vodio razgovor sa Rio Tintom baš ste me tad okarakterisali kao bahatog i bezobraznog. nikako da se odlučite, jel sam bahat ili radim sa njima?", uputio je Vučić. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...