NIJE MOGLO BEZ SILE: Fizički obračun na jednom biračkom mjestu u Vlasenici

Policijski službenici postupaju preduzimaju mjere i radnje u vezi sa navedenom prijavom.

  • Mini market

  • Prije 2h  

  • 0

U Vlasenici je na biračkom mjestu Piskavica, SNSD-ov član Savo Majstorović fizički napao, a zatim i udario posmatrača SDS-a, Borišu Đukića.

Sve se desilo poslije opomene posmatrača SDS-a nakon niza nepravilnosti koje je dozvolila predsjednica na tom biračkom mestu Ljiljana Majstorović, inače supruga napadača, tvrde iz izbornog štaba SDS-a, Vlasenica. 

Njihova kćerka je i kandidat za odbornika ispred SNSD - a.

Policijskoj stanici Vlasenica prijavljeno je da je od 10:45 do 11:20 časova došlo do prekida glasanja na biračkom mjestu Piskavice u Vlasenici zbog narušenog javnog reda i mira. 

Policijski službenici postupaju preduzimaju mjere i radnje u vezi sa navedenom prijavom, saopšteno je iz MUP-a RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...