VELIKO IZNENAĐENJE: Mlada kandidatkinja SDA Erna Merdić-Smailhodžić proglasila pobjedu u Zavidovićima

Drago mi je što smo nakon osam godina u Zavidovićima došli na vlast

  • Politika

  • Prije 2h  

  • 0

Kandidatkinja Stranke demokratske akcije (SDA) Erna Merdić-Smailhodžić je proglasila pobjedu u Općini Zavidovići.

Na osnovu do sada izbrojanih glasova Erna Merdić-Smailhodžić (SDA) u Zavidovićima ima 5.314 glasova glasa, dok drugoplasirani Hašim Mujanović (Snaga naroda) ima 5.140 glasova.

U izjavi za Klix.ba potvrdila je svoju pobjedu.

"Drago mi je što smo nakon osam godina u Zavidovićima došli na vlast. Sa 32 godine biću gradonačelnica, veliki sam optimista, nadam se da ćemo uspjeti promijeniti identitet Zavidovića na bolje. Mnogo posla je pred nama, želim se zahvaliti od svima koji su pružali podršku u svemu ovome", kazaala je Merdić-Smailhodžić.

Lokalni izbori su danas održani u više od 150 općina i gradova u Bosni i Hercegovini, a pravo glasa je imalo više od 3,4 miliona stanovnika.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...