ŽELJKO KOMŠIĆ O LOKALNIM IZBORIMA: "SDA ostvarila izuzetan skok nauštrb Trojke"

Što se tiče samih listi nemamo sve brojeve ali trendovi pokazuju da smo ostvarili dobar rezultat

  • Politika

  • 06. Okt. 2024  06. Okt. 2024

  • 0

Rezultati ovogodišnjih izbora su veoma interesantni, rekao je predsjednik DF-a Željko Komšić. Istakao je kako se treba uraditi analiza ovih izbora kako bi se što boje pripremili za naredne opće izbore 2026, prenosi Hayat televizija.

"Kada dođu rezultati vidjet ćemo da su to realni rezultati. Nije tajna da smo u Centru išli sa kandidatom za kojeg smo mislili da može pobijediti. Što se tiče samih listi nemamo sve brojeve ali trendovi pokazuju da smo ostvarili dobar rezultat. Bit će vremena za analizu. Interesantno da, ugrubo rečeno, je SDA ostvarila izuzetan skok i to na uštrb kandidata Trojke u nekim durgim sredinama mimo Sarajeva", rekao je Komšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...