OKUPLJANJE REPREZENTACIJE POČELO SINOĆ: Sergej Barbarez uputio naknadni poziv dvojici igrača

Prvi trening je planiran od 18 sati. 

  • Sport

  • 07. Okt. 2024  

  • 0

Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbares uputio je dva nova poziva za utakmice sa Njemačkom i Mađarskom.

Pripremama „A“ tima će se priključiti Nail Omerović (NK Osijek) i Enver Kulažin (FK Borac Banja Luka). Omerović je već pozivan u našu najbolju selekciju u junu, ali tada nije debitovao, dok je Kulašinu ovo prvi poziv.

Zbog povrede za predstojeće utakmice definitivno otpada Ifet Đakovca. Upitan je i Amar Dedić koji takođe ima problema sa povredom.

Okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine počelo je sinoć i danas će biti kompletiran igrački kadar, a prvi trening je planiran od 18 sati. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...