POČASNI GRAĐANIN SARAJEVA: Stjepan Mesić uspješno operisan, završio u invalidskim kolicima

Stjepan Mesić, bivši predsjednik Hrvatske i počasni građanin Sarajeva, oporavlja se od operacije u bolnici u Ivanić-Gradu.

  • Regija

  • 07. Okt. 2024  07. Okt. 2024

  • 0

Mesić je snimljen ovog vikenda u bolnici Naftalan u Ivanić-Gradu zajedno s predsjedničkim kandidatom HDZ-a, Draganom Primorcem.

Bivši hrvatski predsjednik je na toj fotografiji u invalidskim kolicima pa je Dnevnik.hr provjerio šta se dogodilo. “Kosio je travu i pukla mu je ahilova tetiva. Operiran je i sada je na rehabilitaciji”, doznali su iz krugova bliskih bivšem predsjedniku.

Fotografija Mesića i Primorca proširila se društvenim mrežama, a Primorac je relativizirao susret tvrdeći da je “bio slučajan i da su razmijenili tek par riječi”.

Mesić, s druge strane, nije htio komentirati".  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...