VUČIĆ OTVORENO PRIJETI: "Dolazim u Crnu Goru, dobit ćete..."

On je rekao da vidi da je Srbija ponovo glavna tema svih napada u Crnoj Gori jer "ne znaju kako da naprave koaliciju, pa neki misle da mogu da se iživljavaju nad našom zemljom."

  • Regija

  • Prije 18h  

  • 1

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravit će danas u Crnoj Gori, tačnije u Tivtu na samitu Brdo-Brioni na samitu Procesa Brdo-Brioni.

Izjavio je u Hamburgu da će Crna Gora dobiti od njega odgovor koji zaslužuje.

On je rekao da vidi da je Srbija ponovo glavna tema svih napada u Crnoj Gori jer "ne znaju kako da naprave koaliciju, pa neki misle da mogu da se iživljavaju nad našom zemljom."

"Vidim da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori, opet je Srbija kriva, i manje-više ja, ali to je uobičajeno. Neki koji misle da mogu da se iživljavaju nad Srbijom svakodnevno, dobiće odgovor kakav zaslužuju, na licu mjesta, ne bih to činio odavde, iz Hamburga. To ću uraditi baš tamo gdje to najmanje očekuju, gdje su mislili da ih se plašim te da neću smjeti da dođem, evo me dolazim i u lice ću im saopštiti sve što mislim", kazao je Vučić.

Vučić, podsjetimo, nakon učestvovanja na panelu "Pregovori o novoj alijansi - odgovoran i kružni lanac snabdevanja baterijama" koji se održavao u Hamburgu putuje u Tivat gde učestvuje na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...