NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana…

Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, južni i jugozapadni.

  • Vijesti

  • 10. Okt. 2024  

  • 0

Danas u našoj zemlji jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje. U sjevernim područjima Hercegovine je moguć slab lokalni pljusak. U večernjim satima porast naoblake što u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne može usloviti kišu, a u noći sa četvrtka na petak i u ostatku zemlje. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 19 do 25, na jugu i sjeveru zemlje do 28°C

U petak pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini poslijepodne smanjenje oblačnosti. U ranim jutarnjim satima kiša i jači pljuskovi se očekuju širom zemlje. Prije podne padavine uglavnom u Hercegovini, istočnim i djelimično centralnim područjima Bosne, a poslije podne lokano slaba kiša u većem dijelu Bosne. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 25 °C.

U subotu u većem dijelu zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 18, na jugu do 24 °C.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20, na jugu i sjeveru zemlje do 24 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...