PRIPADNICI POLICIJSKE UPRAVE NOVI GRAD NA ZADATKU: Uhapsili kolegicu zbog podstrekavanja...

(...) na tešku krađu.

  • Hronika

  • 11. Okt. 2024  11. Okt. 2024

  • 0

Pripadnici sarajevske Policijske uprave Novi Grad večeras u 20 sati uhapsili su V. Š. (1990), policijsku službenicu Uprave policije MUP-a KS.

"Ova 34-godišnjakinja je lišena slobode zbog krivičnog djela teška krađa (član 287. stav 1. KZ FBiH) u vezi sa krivičnim djelom podstrekavanje (član 32. KZ FBiH)", potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a KS, prenosi Faktor.

Pretresom stana osumnjičene pronađeni su predmeti za koje postoji osnov sumnje da potiču iz krivičnog djela.

"Lišena slobode će nakon kriminalističke obrade biti predata u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo", naveli su iz sarajevske policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...