MATIČAR DESETLJEĆIMA ŠUTIO ŠTA SE DOGODILO NA BRENINOM VJENČANJU: "Nastala je panika..."

Lepa Brena nije ni slutila kako njeno, u detalje isplanirano vjenčanje, neće biti ni blizu kako je zamislila.

  • Estrada

  • Prije 3h  

  • 0

Pjevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović ove godine slave 33. godišnjicu braka. Vjenčali su se pred 500 uzvanika, a koliku pažnju javnosti je izazvao ovaj događaj, najbolje govori to što je prekidan televizijski program kako bi se uživo pratio veliki dan popularne pjevačice.

Međutim, Lepa Brena nije ni slutila kako njeno, u detalje isplanirano vjenčanje, neće biti ni blizu kako je zamislila. Matičar ovog bračnog para o svemu je progovorio desetljećima nakon što su Lepa Brena i Boba izgovorili sudbonosno ‘da’.

Matičar bračnog para bio je Radivoj Mrđa koji je otkrio kako stvari nisu tekle nimalo glatko, a uoči samog vjenčanja zbog iznenadnog problema došlo je do neočekivane promjene.

“Znala sam da nema mnogo vremena za gubljenje”

Naime, vjenčanje je trebalo biti održano u velikoj konferencijskoj sali Sava centra, međutim već kad su gosti počeli pristizati, došlo je do problema. Umjesto holivudskog ugođaja i simfonijskog orkestra, dočekalo ih je puknuće cijevi. Mnogi su tada strahovali kako će pjevačica reagovati na cijelu situaciju.

Vjenčanje je prebačeno u kino dvoranu, a matičar se prisjetio kako je pjevačica reagovala na ovaj neugodan događaj. “Brena i Boba su ipak fenomenalno reagovali”, prisjetio se Mrđa.

“Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma ‘Hajde da se volimo’ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić”,  ispričala je jednom prilikom.

“Brenu sam trebao ranije upoznati jer smo je htjeli angažovati da pjeva na teniskom turniru, ali se Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, pravdao da ona ima puno obaveza. Ali zaista je bilo tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: ‘Gdje si ti svih ovih godina?’ To je bio sudbinski susret, a prvih par mjeseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletio bih se iz Ibize u Zurich samo da bih je vidio”, dodao je tad i Boba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...