LEPOJ LUKIĆ POZLILO ZBOG SKANDALOZNE SNIMKE: "Budala, tužit ću je"

Pjevačica narodne muzike, Lepa Lukić, ima dugu i uspješnu karijeru koja se proteže kroz nekoliko desetljeća, ali i bogat ljubavni život. Udavala se četiri puta.

  • Estrada

  • Prije 2h  

  • 0

Nedavno se društvenim mrežama proširila snimka srpske pjevačice Jelene Karleuše i influencera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a ista je poprilično uzrujala srpsku pjevačicu narodne muzike Lepu Lukić.

Naime, tokom javljanja uživo, Karleuša je izjavila kako je Baka Prase imao intimni odnos s Lepom Lukić, što mladi influenser nije baš demantirao.

Za Kurir televiziju oglasila se Lepa Lukić, koju je snimka neizmjerno uzrujala. Uputila je oštru poruku Jeleni Karleuši, za koju tvrdi da ju nije vidjela posljednjih deset godina.

 “Neću se razvlačiti po novinama”

“Budala, nisam je vidjela deset godina i ne družim se ja s njom. To je glupost i budalaština. Nemojte mene uspoređivati s njom. Ja sam se toliko iznervirala, od kuda joj da to priča? Nema je nigdje pa mora o meni pričati. Ja se oko ovoga uopće neću razvlačiti po novinama, ja ću je tužiti”, poručila je Lepa Lukić.

Pjevačica narodne muzike, Lepa Lukić, ima dugu i uspješnu karijeru koja se proteže kroz nekoliko desetljeća, ali i bogat ljubavni život. Udavala se četiri puta.

Poslije braka s Tomom Lukićem, s kojim je, kako je sama pričala, proživjela pakao zbog njegove ljubomore, pjevačica se 1977. godine udala za tada uspješnog estradnog menadžera Vladimira Perovića. Oni su bili sedam godina u braku, sve dok ga nije uhvatila u preljubu. Vlada je prevario Lepu u njihovom porodičnom domu, a odmah poslije toga su okončali bračnu zajednicu. Lepa je svojevremeno i opisala ovu neugodnu situaciju: “Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo pjevati.”

“Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje”, ispričala je pjevačica u jednom intervjuu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...