SAŠA POPOVIĆ NAPUŠTA BEOGRAD: Zbog teške bolesti mora promijeniti život

"Saša svakako ne izlazi previše i ne kreće se", kaže izvor

  • Estrada

  • 13. Okt. 2024  Prije 13h

  • 0

Saši Popoviću se poslije svega stanje popravlja i sve ide na bolje, a kako se priča Saša planira da kupi plac na obroncima Stare planine, gdje namjerava da provodi vreme na svježem vazduhu i dalje od gradske vreve.

"Saša je pričao sa kolegama, tačnije i sa Žikom Jakšićem o placevima u ovom dijelu Srbije. Znaju svi da je Saši sada poslije svega najpotrebnije da promijeni životne navike u što boljem smjeru, da se zdravo hrani, a inače oduvijek vježba i to mu nije strano. Stara planina je odličan izbor jer mu je potreban boravak na svježem vazduhu, mir i tišina, a tamo može svašta da radi i da se bavim čak i poljoprivredom", priča izvor i dodaje:

"On planira uskoro da se uputi s porodicom u ovaj kraj, kao bi vidjeli šta je najbolja opcija i kakvih placeva ima u ponudi".

Folk pjevačica Jelena Krleuša dotakla se zdravstvenog stanja Saše Popovića.

Ona je u podcastu kod makedonskog YouTubera Stefana Lazarova ispričala: "Saša je bolestan. Ne znam da li je to moje da uopšte pričam javno da mi ne zamjeri, ali jako je bolestan. Mislim, pretpostavljate o čemu je riječ".

Suzana: "Za sada ne mogu ništa da vam kažem"

Tokom Popovićevog boravka u bolnici, oglasila se njegova supruga, Suzana Jovanović koja nije željela da daje više informacija.

"Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost", bila je kratka Suzana Jovanović.

Podsjećamo, u međuvremenu, u dom Saše Popovića svratio je i doktor, koji poznaje čelnika Granda dugi niz godina. On je Saši davao i vitaminske infuzije, koje dodatno pomažu i daju mu energiju poslije jačih terapija koje je primao u inostranstvu, a redovni pregledi su svakako dobro došli.

"Saša prima vitaminske infuzije i neke specijalne, koje dižu energiju. Taj doktor koji svraća kod njega je inače kućni prijatelj Popovića, i naravno da će da dolazi da vidi kakvo je sada stanje. Te infuzije se i ovako daju da imunitet ljudima, tako da nije ništa ozbiljno kao što se priča. Saša svakako ne izlazi previše i ne kreće se, kako bi se na sve načine zaštitio dok ne bude kompletno sigurno da je zdrav. Sada se super osjeća, sve je bolje", rekao je dobro upućen izvor Republike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...