SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KADA ĆE UMRIJETI: Ovo su detalji koji izazivaju jezu

"Imali smo turneju u Bugarskoj..."

  • Estrada

  • Prije 5h  

  • 0

Saša Popović svojevremeno je otkrio da je posetio čuvenu proročicu Baba Vangu.

Kako je priznao, sa Vangom je pričao na razne teme, a jednom prilikom je otkrio sve detalje susreta sa njom.

"Imali smo turneju u Bugarskoj, pa smo ljude iz Ministarstva kulture koji su to organizovali zamolili da posjetimo Baba Vangu. Večer prije nego što je trebalo da je sretnemo, kod Brene i mene je došla jedna žena i donijela svakom po dvije kocke šećera. Rekla je da ih zavijemo u salvetu i stavimo ispod jastuka tokom noći, a ujutru da ih damo proročici. Tako smo i uradili. Vanga je uzela one dvije kocke šećera, minut je ćutala i onda mi je rekla: 'Dva puta ne ponavljam i zato slušaj'. Pogodila je da imam 37 godina, da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći i da majka više ne pali svijeću za slavu", rekao je Popović, pa dodao:

alt

"Rekla mi je da ću umrijeti u 86. godini" 

"Rekla je stvari za koje smo Brena i ja mislili da nema šanse da se dogode, a to je da će raspasti 'Slatki greh'! Ispričala mi je da ću u 47. ili 48. postati veliki direktor i imati cijelu estradu pod nogama. Pitao sam je i kada ću se oženiti, jer me je čekao brak čim se vratim s turneje. Rekla je da se neću oženiti bar narednih šest godina. Zanimalo me je i koliko ću dugo živjeti. 'Umrijet ćeš u 86. godini, nećeš poginuti, niti ćeš stradati od nekog oružja. Zaspat ćeš i nećeš se probuditi', jasno se sjećam njenih riječi", istakao je Popović tada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...