UDATA ZA UGLEDNOG PREDUZETNIKA: Ovako izgleda svastika Harisa Džinovića, Melinina sestra

Sada je izgled Еmininog života otkrila njena sestrićka, Đina Džinović, koja je na društvenim mrežama uputila emotivnu čestitku povodom rođendana.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2024  

  • 1

Melina Galić, nekadašnja supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića, često je bila u medijima tokom posljednjih dvadeset godina.

Sa druge strane, njena sestra Еmina Galić, svastika Harisa Džinovića, pojavila se samo jednom u javnosti, i to u društvu Meline.

Sada je izgled Еmininog života otkrila njena sestrićka, Đina Džinović, koja je na društvenim mrežama uputila emotivnu čestitku povodom rođendana.

"Srećan rođendan mojoj najljepšoj i divnoj tetki. Volim te najviše", napisala je Đina, čime je još jednom potvrdila bliskost između članova porodice.

alt

Еmina Galić je prvi put privukla pažnju javnosti 2019. godine, kada je prisustvovala koncertu svog zeta, Harisa Džinovića. Ona i Melina su rođene u Bihaću, a njihovi roditelji su Еlma i Sulejman Galić.

Prema ranijim informacijama iz medija, Еmina je udata za uglednog preduzetnika i živi u Turskoj, dok se Melina nikada nije javno pohvalila svojom sestrom, ostavljajući tako Еmini da ostane u sjeni njene poznate sestre.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...