BENJAMINA KARIĆ PONOSNO OBJAVILA: Sarajevo u finalnom izboru prestižnog američkog magazina

Naš grad je jedan od 5 najpoželjnijih destinacija za koju su čitatelji NG mogli glasati putem ankete

  • Društvo

  • Prije 3h  

  • 0

Benjamina Karić, načelnica općine Novo Sarajevo i gradonačelnica grada Sarajeva, objavila je večeras na mreži X da je grad Sarajevo u finalnom izboru National Geographic 2025. godine!

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Sarajevo u finalnom izboru National Geographic 2025!

Naš grad je jedan od 5 najpoželjnijih destinacija za koju su čitatelji NG mogli glasati putem ankete

Ovaj prestižni američki magazin bh. prijestolnicu opisuje kao riznicu bogate historije koja oduševljava autentičnim "ulicama labirinta", neodoljivim bazarima, okružen olimpijskim planinama.

Žamor jezika cijelog svijeta i popunjeni smještajni kapaciteti tokom cijele godine, dokazuju da je naše Sarajevo odavno na listi najposjećenijih evropskih metropola! Dobro nam došli!"

Podsjećamo, ovo finale je za nagradu najbolje destinacije za 2025. godinu po časopisu National Geographic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...