SDA VEĆ SLAVI U KONJICU: Ćatić daleko ispred drugih kandidata za načelničku poziciju

Na području Konjica bilo je 51 biračko mjesto, 1 mjesto za glasanje u odsustvu. Također, formirano je 6 vanrednih mobilnih timova i 2 redovna mobilna tima.

  • Vijesti

  • Prije 9h  Prije 8h

  • 0

Već na osnovu 40-ak posto prebrojanih glasova na izborima u Konjicu, nazire se pobjednik u izboru za gradonačelnika. 

Naime, Osman Ćatić (SDA) trernutno ima 5.560 glasa.  Njegov prvi pratilac Adnan Faladžić ima 2.290 glasa, dok kandidat SDP-a Emir Đulić ima 1.012 glasova.

Podsjetimo, u ovom gradu je na izborima glasalo 54,86% birača. Podsjetimo, u Konjicu je bilo prijavljeno 21.500 birača koji su birali gradonačelnika i Gradsko vijeće. To znači da je glasalo skoro 12 hiljada glasača, pišu Vijesti.ba.

Na području Konjica bilo je 51 biračko mjesto, 1 mjesto za glasanje u odsustvu. Također, formirano je 6 vanrednih mobilnih timova i 2 redovna mobilna tima.

Zbog prirodne nesreće, tri redovna biračka mjesta za biračka mjesta Jasenik, Džanići i Višnjevice bila su organizovana u Srednjoj školi Konjic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...